Dags för en ny start?

Hälsa & träning för privatpersoner

Vilken är din passion i livet?

Har du svårt att upprätthålla en sundare livsstil? Min filosofi och tanke är att du ska hitta en träningsform som du tycker är rolig, att genomföra den med regelbundenhet och få till en balans som passar i ditt liv just här och nu.

Det tar tid att implementera nya vanor. Har du svårt att komma igång med din träning, du påbörjar men orkar inte fortsätta eller har du svårt att hitta din passion? Jag finns här för att hjälpa dig komma i form så att du känner dig glad, stark och hälsosam. Syftet är att hjälpa dig att nå dina personliga mål genom att hitta träningsformer och en livsstil som blir naturlig för dig och som passar i din nuvarande livssituation.

Det finns inga tvång eller måsten. Det ska vara roligt att leva. Du kanske befinner dig i en situation där du arbetar mycket, reser, har barn eller barnbarn, har föräldrar som börjar bli gamla eller helt enkelt ett intresse som krävs att du är stark. För att orka med vardagen måste vi hitta vår egen balans för att fortsätta må bra.

NYHET! Den 15 mars lanseras tjänsten PT-digital för maximal service med full flexibilitet och till ett pris som passar alla! Läs om vad som ingår i PT-digital >>

Ingen träning passar alla

Tillsammans lägger vi upp ett program som funkar för just dig. Jag hjälper dig att hitta rätt träningsformer, att lägga upp personliga träningsscheman så att du redan från dag ett vet vad du behöver göra.

Jag börjar alltid med att göra en behovsanalys och ett samtal för att identifiera din startposition och vad du behöver tänka på. Vi kommer att träffas två gånger i månaden där du får en 50 minuters PT-session. Utöver det har vi två telefon- eller skype-avstämningar varje månad.

Det brukar ta sex till tolv månader för att sätta nya vanor. Du prenumererar på tjänsten så länge du behöver och jag kommer att göra kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa att du är på rätt spår.

Personlig träningscoach

Det här är den optimala tjänsten är för dig som känner att du verkligen inte vet vad du vill. Eller så kanske du behöver stöd för att nå ett specifikt mål med din hälsa och träning. Vare sig du är helt otränad och bestämt dig för att göra en livsstilsändring, eller om du är vältränad men har tappat passionen, så finns jag här för att hjälpa dig uppnå dina önskvärda resultat. "We do it your way".