Ett välmående företag?

Hälsopolicy för företaget

Vill ni ta fram en gemensam hälsopolicy för företaget eller avdelningen? Något som passar just er och er verksamhet?

Många faktorer påverkar hur effektiv din arbetsplats är. En viktig del är hälsa, och det kan handla om allt från sömn, träning eller kost till en ren arbetsmiljö.

Jag gör en djupdykning i ert företags personalhälsa och återkommer med en handlingsplan med effektiva och ofta enkla medel för hur ni kan arbeta för att förbättra välbefinnandet på er arbetsplats.

Rapporten ni får tillbaka utgår från tillgänglig forskning om hälsa, och är framtaget tillsammans med ett team bestående av pyskologer, hälsopedagoger, coacher och managementkonsulter.

Nya regler förtydligar om arbetshälsa

Vår psykiska och sociala arbetsmiljö är minst lika viktig som vår fysiska miljö. Nu har detta tagits på allvar och sedan mars 2016 gäller nya föreskrifter om arbetsmiljön, just avseende hälsoaspekten.

De nya föreskrifterna är anpassade till dagens arbetsliv och gör det tydligt för alla arbetsgivare hur de ska arbeta för att skapa ett bättre arbetsklimat.
Läs mer om de nya föreskrifterna på Arbetsmiljöverkets hemsida>>

När ni är redo är jag bara ett telefonsamtal eller mail bort.

Så säger mina bästa kunder!


Anette Hamel, utbildningskoordinator Berghs School of Communication

"Desiree är en varm, engagerad och oerhört peppande person. Som hälsoinspiratör på Berghs fick hon mig att upptäcka hur vi med små förändringar kunde må mycket bättre"