Delad glädje är dubbel...

Samarbetspartner

Ibland korsar ens väg någon annans och ljuv musik uppstår. Jag söker alltid intressanta samarbetspartners inom hälsa och träning. 

Kanske har du en tjänst eller produkt som förstärks i kombination med mina erbjudanden inom hälsa och träning. I så fall borde vi träffas över en smoothie och diskutera våra möjligheter till samarbete.

Tveka inte att kontakta mig för förslag eller tips!

Teamet

Åsa Ottenäs


Hälsa handlar om att ha lust och ork. Utan det blir det inte så mycket gjort. Ganska så enkelt. Hur ni mår på företaget påverkar era resultat. Statistik visar att vi blir allt friskare, samtidigt som vi mår allt sämre och sjukskrivningarna ökar. Det är tråkigt, dyrt och dessutom helt onödigt.

Idag är det viktigare än någonsin att komma igång med ett aktivt hälsoarbete. Ett första steg är att träffa mig och Desiree och berätta vad ni gör idag, vad ni har för utmaningar och vad ni har för mål.

Åsa Ottenäs är hälsopedagog från GIH (gymnastik- och idrottshögskolan) och leg psykolog. Hon brinner för att stötta och inspirera företag och ledningsgrupper att sätta hälsan högre upp på dagordningen. Åsa erbjuder allt från inspirationsföreläsningar till upplägg och genomförande av långsiktiga hälsostrategiska satsningar. Läs mer om Åsa på Agera Kommunikation >>


Ieva Miller

Ievas stora passion i livet har alltid varit att lyfta och hjälpa människor. Viljan att hjälpa och göra skillnad kom tidigt i livet, troligen utifrån att hennes föräldrar kom till Sverige som flyktingar från brinnande krig.

Ieva har tre coach-utbildningar som alla på något vis delvis baserar sig på Milton Ericksons tradition. En metodik med respekt, integritet och framförallt som är resultatinriktad och hållbar. Hon har även den senaste utbildningen från Tony Robbins, som myntade uttrycket "coach utanför sportvärlden", och dessutom Cloe Madanes, som räknas som en av världen ledande familjeterapeuter. Läs mer om Ieva Miller  på Re-source >>


Hälsorapporten

Hälsorapporten är ett forum för alla hälsointresserade och tar upp hälso-ämnet ur alla dess synvinklar. Eftersom de flesta är intresserade av sin egen och/eller någon annans hälsa på ett eller annat sätt, så riktar sig Hälsorapporten till alla läsarkategorier och åldersgrupper vilket gör att de skiljer sig från andra publikationer inom hälsoområdet som ofta har en specifik målgrupp och läsarkrets. Läs mer om Hälsorapporten här >>